Pagina cadrului didactic

 

 

        Cine afirma ca munca de dascal e una comoda , lesne de abordat de catre orisicine si generoasa in gratificatii (fie ele profesionale, morale sau financiare) trebuie sa recunoasca faptul ca nu a stat niciodata la catedra. Consider ca aceasta meserie este o provocare necontenita pentru cei care au imbratisat-o si ma plec respectuos in fata tuturor cadrelor didactice de autentica valoare , care isi afla in ea menirea profesionala si continua sa o practice cu o daruire de sine extrema si demna de invidiat in conditii de multe ori vitrege si ostile. Marturisesc acestea pe fondul starii proprii de de regret si dezamagire fata de starea de continua decadenta si instabilitate a invatamantului romanesc.

        Poate ar trebui ca noi toti sa ne gandim mai mult si mai des ca avem nevoie de carte si de minte pentru sufletul nostru si ca ar fi necesar sa ne pretuim mai mult "semanatorii de cultura" , fie ei din scoala sau orice alt asezamant cu rol similar.

        Multumesc si le port gand bun parintilor mei (cadre didactice exemplare), celor care m-au indrumat prin scoala si nu numai (invatatori, diriginti, profesori) si tuturor colegilor (invatatori, profesori si cadre auxiliare) pe care i-am simtit aproape in scurta mea cariera in invatamant.

        

 

 

   Profesorul - manager al clasei de elevi Pagini in constructie

Sugestii si ganduri pozitive  Tulburări de comportament in cadrul clasei și acțiuni de prevenire Pagini in constructie

Fisa psihopedagogica   Fisa psihopedagogica

Dedicatie pentru cadrele didactice   Dedicatie pentru cadrele didactice

 

 

Inapoi la suplimente psihologice

Inapoi la suplimente psihologice

 

Inapoi la ghidul navigatorului

Inapoi la harta navigatorului